Aina ei tarvitse kieriä itsesäälissä ja tummissa lapsettomuuden värittämissä ajatuksissa samalla sulkien muun maailman ulkopuolelle. Vaikka ongelmien kohtaaminen ja hyväksyminen kuinka hyvää tekeekin, liika on liikaa. Itselle käy liian usein niin, että märehdin samoja asioita, mietin keskenmeoja, mahdollista uutta raskautta, seuraavaa ovista jne... ja unohdan mitä minulla jo on. Vaihteeksi kieritän vartaloni ja mieleni aromaterapeuttisiin tuoksuihin, puhdistaviin kuorintoihin ja saan uutta voimaa ja piristystä arjen keskelle.

Oletteko koskaan kokeilleet LUSH:n kosmetiikkaa? Suosittelen lämpimästi! Olen piristänyt itseäni näillä ihanilla tuotteilla, arjen pieniä iloja :) Viime tilaus ei taaskaan ollut pettymys. Kaikki tuotteet olivat juuri niin ihania kuin olin toivonutkin. Olen pyrkinyt siihen, että joka kerta ostaessa kokeilen jotain uutta tuotetta, sillä valinnan varaa on paljon!

Ihania käsintehtyjä saippuoita, mahtavan tuoksuisia hierontapaloja, huulirasvoja, shampoopaloja ja paljon muuta. Ja mikä parasta, ei juurikaan kemikaaleja ja tuotteita saa myös vegaanisina. Yksi ihana uutuus oli kirsikan tuoksuinen saippua. Vaahto on ihanan tuoksuista ja saippuapala on hellästi kuoriva, aivan ihana! Jalkoja hellin mintun tuoksuisella kosteuttavalla kuorintapalalla ja lapsukaiselle tilasin toffeen ja suklaan tuoksuisen kylpyvaahtoviipaleen. Näitä voisi melkein syödä!

 

1282807473_img-d41d8cd98f00b204e9800998e