Eka työpäivä takana. Koko päivä meni tutustuessa uusiin ihmisiin sekä käytännön asioihin. Työnkuva tulee olemaan aika monipuolinen, joten tylsää ei tule olemaan ja haasteita riittää! Tästä päivästä jäi olo, että työpaikassa kyllä perehdytetään kunnolla eikä esim. tarkastuskäynneille joudu heti yksin. Ihmiset vaikuttivat kivoilta ja oli muitakin nuoria töissä, joten tulen varmasti viihtymään. Työmatkat alkavat varmasti väsyttää jossain vaiheessa, mutta eiköhän sen kestä :)

Tänään dpo 12 ja alavatsaa poltellut jo kuin menkat alkaisi. Tänään lämmöt  oli vielä koholla, mutta katsotaan vaan niin huomenna, ihan viim. ylihuomenna ne tippuu alas. Ärsyttävää.. Yritän yleensä etsiä jotain hyvää asioista, mutta tässä asiassa ei tunnu löytyvän sitä hyvää. Huomenna meillä on kokous heti aamusta ja se kestää 2-3 h. Pitää kyllä laittaa  varuiksi suoja, ettei tarvi kesken kokouksen rynnätä vessaan!

Jos katsoo tätä hetkeä, niin on hyvä, etten ole raskautunut vielä keväälläkään, sillä nyt en olisi varmasti saanut tuota oman alan tyotä. Tämä työ on minulle tosi tärkeä jatkon kannalta! Ehkä vielä löydän hyvän syyn sillekin, että en ole raskautunut vielä kesän tai syksynkään aikana. Kaikelle on yleensä tarkoitus (näin, vaikka en uskovainen olekaan :)) ja asiat lutviutuu loppujen lopuksi omiin uomiinsa. Tämän kun muistaisi niin voisi elää enemmän täysillä tässä hetkessä eikä sitten katsoa taaksepäin ja todeta, että näinhän olikin parempi.