Nyt kyllä jo jännittää! Huomenna alkaa uusi työ. Jännittää minkälaisia ihmisiä uudet työkaverit ovat, miten tulen toimeen heidän kanssaan, mitä minulta odotetaan ja täytänkö heidän odotuksensa. ..ja paljon muuta! Uskon, että kaikki menee hyvin, mutta silti jännittää. Olen ollut niin pitkään työelämävalmennuksessa, että askel oikeaan työhön tuntuu isolta. Vastuu kasvaa ja tuloksiakin pitäisi syntyä ja tehdä itsenäisiä, ehkä isojakin päätöksiä.

Tällä hetkellä on menossa dpo11. Tänään teki mieli ostaa RFSU:n  halpistestejä aamuksi, mutta jätin ne kauppaan, mutta ostin tampooneja yms.  suojia... PMS-oireet ovat olleet niin selkeitä, että odotan menkkoja. Tässä kuussa oli muutenkin niin vähän yritystä hiivan takia, että mahdollisuudet ovat tosi huonot. SIlti olisi kiva testata... En raaski käyttää vielä jemmassa olevia ClearBlue-testejä.

Miehen tulokset tulivat jo perjantaina ja selvisi, että kaikki siltä osin ok. Jotain pyöreitä soluja oli liikaa mikä saattaa viitata johonkin tulehdukseen, mutta muuta erikoista ei ollut. Googletin tuota solu-juttua niin niitä voi olla runsaasti tupakoivilla (mies on ollut lakossa vasta 1kk) tai sitten kyse voi olla tosiaan jostain tulehduksesta. Mies käy muisssa asioissa tiistaina lekurilla, niin saa kysyä samalla tuota solu-asiaa. Löytyi myös sellainen tieto, että nuo pyöreät solut voivat joissain tapauksissa laskea hedelmällisyyttä.

Viikonloppu on ollut mukava ja rentouttava. Katsotaan saanko unta ens yönä!