Voi kökkö! Kurkkukipu palasi ja joudun aloittamaan lääkekuurin streptokokki G:n takia. No sinänsä hyvä, että välttyy taudin pitkittymiseltä ja mahdollisilta jälkitaudeilta, mutta en tykkää syödä lääkkeitä. Ja vielä, kun lääkekuuri ajoittuu mahdollisen kiinnittymisen hetkeen... Täytynee ostaa samalla jotain maitohappokapseleita tms., ettei hiiva pääse jylläämään.

Eilen meillä oli työpaikan virkistyspäivä. En tuntenut juuri ketään, sillä virastomme on aika iso ja ihmisiä oli usealta paikkakunnalta. Uusia tuttavuuksia syntyi ja päivä oli kokonaisuutena ihan kiva. Kotiin päästyäni pyöräilimme vielä pojan hoitokaverin luokse kylään. Vähän vaihtelua koti-iltaan meille kaikille.

Olen pystynyt aika hyvin syrjäyttämään vauva-ajatukset tällä viikolla. Toki välillä tulee hetkiä, että murehtii, mutta vähemmän kuin yleensä. Ehkä toimelias viikko ja uuden työn aloitus ovat saaneet ajatukset hetkeksi uusille urille Silmänisku ja hyvä näin.

PMS-oireet ovat jo kolkutelleet oven takana. Muutama kiukunpuuska kesytetty yms. perinteistä. Tuntuu, että mulla PMS-oireet alkavat melkein heti oviksesta, ainakin kiukkuisuus. Sitten joskus dpo 9-10 alkaa vihloa rintoja. Niistä tietää 99% ettei onnannut. Olen selaillut netistä, että Teroista voisi olla apua PMS-oireisiin. Kannattaakohan niitä kokeilla, jos reseptin saisi?

Ajattelin käydä yksityisellä gynellä juttelemassa uuden kierron alkaessa. Terveyskeskuksesta saamme varmaan lähetteen sairaalalle, mutta haluaisin käydä perustarkistuksessa nyt ihan lähiaikoina. Miehen tulokset tulevat ensi viikon alussa, sitten voisi varailla gyne aikaa siitä seuraavalle viikolle, niin menkat ovat jo ohi.

Tänään ajattelimme tehdä ruoaksi pitsaa. Pitää varmaan ostaa jotain muutakin hyvää :) Kiva aloitus viikonlopulle!