Aamulla lämmöt oli tippuneet alas, joten ei tarvinnut testata. Tiesin muutenkin, että menkat alkaa päivän aikana. Töissä mahaa alkoikin poltella tutusti ja niinpä täällä pyörähti uusi yk käyntiin... Tämä oli kyllä odotettavissa, sillä tämä kierto meni melko lailla harakoille.

Laitoin ajanvarauspyynnön  gynelle, jossa on myös osaamista lapsettomuusasioissa. Laitoin ajanvarauspyyntöön saatteeksi, että haluan kunnon ultrauksen ja keskustella sekundäärisestä lapsettomuudesta. Tammikuussa kävin perustarkastuksessa ja silloin gyne sanoi, että kyllä teillä kohta tärppää. No siinä kierrossa tärppäsikin, mutta se ilo loppui lyhyeen. Nyt ei ole tapahtunut mitään, paitsi ne ehkä kemialliset kesällä. En osaa niistä varmaksi sanoa, kun testit olivat liuskoja ja nehän tunnetusti voivat näyttää mitä sattuu.

Eilen mies toi kaupasta minulle kaksi siideriä. Eilen en niitä vielä juonut, kun ajattelin, jos kuitenkin kantaisin pieniä luita... Tänään kyllä avaan toisen ja säästän huomiselle toisen! :) Onneksi huomenna on jo perjantai. Viikonloppu tulee kyllä tarpeeseen!Huomenna menen töiden jälkeen  elämäni ekalle pilates-tunnille, tyky-liikuntaa. Kiva nähdä millaista se on.