Eilen tuntui tosi kovaa kipua, joten oletan oviksen olleen eilen. Onneksi mies jaksoi sekstailla vielä ke ja to, vaikka kipeä olikin. Tänään sitten pitää aloittaa luget illalla, kuten lääkäri määräsi. Luin eilen pakkausselostetta ja siellä luki, ettei tuotetta saa käyttää, mikäli on tromboembolia tms. Haittavaikutuksissa luki, että voi aiheuttaa tukoksia. Minullahan on tuo tukostaipumus, e ole kyllä vielä sairastanut yhtään tukosta. Gynelle kyllä mainitsin, että minulla on tuo taipumus. Ehkä hormonin lyhytaikainen käyttö ei vaikuta niin paljon, toivottavasti.

Ihanaa, että tänään on perjantai! Meillä on töissä perjantaisin liikuntaa kolmesta neljään, olen ilmoittautunut pilatekseen. Ajattelin sen jälkeen käydä Sokoksen 3+1 päivää alessa ja mennä kotiin myöhemmällä bussilla. Pitäisi löytää kengät...ja se on vaikeaa!

Sunnuntaina menemme grillailemaan kahden tuttavaperheen kanssa. Mukava nähdä porukalla, vaikka vilskettä tulee olemaan, kun näissä perheissä on useampi lapsi. Huomenna ollaan kyllä omalla porukala. Käydään kirjastossa ja varmaan puistossa. Ruokaakin voisi tehdä taas valmiiksi ensi viikkoa varten.