Heräsin aamulla ikävästi. Kylkeä kääntäessäni tunsi, kuinka päässä alkoi pyöriä. Tuntui, kuin olisin ollut pitkään karusellissa... Kun nousin ylös, olo muuttui kauheaksi ja piti juosta vessaan. Aina kun yritin nousta ylös tai käänsin päätä, tuli oksu. Menin sitten sohvalle pötköttelemään pariksi tunniksi ja huimaus hävisi. Myöhästyin töistäkin tämän takia..

Mitä nyt nopeasti googletin, niin oireet viittaisivat asentohuimaukseen. Pitänee etsiä niitä kieriskely ohjeita, joilal sakat saa korvista pois. Kunpa tätä ei jatkuisi pitkään! Mahatautia tämä ei ole, sillä oloni o ihan terve ja syönytkin olen normaalisti. Inhottavaa silti.

Eilen sain ovistestiin plussan ja pistettiin sitten illalla pregnyl. Mies oli vaan niin väsynyt raksahommisita, ettei sänkyhommat oikein napanneet.. Onneksi aamulämpö oli vielä tänään mitatessa matala, joten illalla täytyy sitten hoitaa tuo siemennys :D Kauheaa jomotusta tuntuu alaselässä, varsinkin oikealla puolella. Aamulla jo ajattelin, että pregnyl on laukaissut hyperstimulaation, kun oli sitä pahaa oloakin. Kunpa illalla ei olisi enää liian myöhäistä, toissapäiväiset sissit saattavat vielä sinnitellä, toivon ainakin näin!