Ihanaa, että huomenna on vapaapäivä. Työmatkat ja pimeä aika verottavat selvästi voimia. Eilisistä pikkujouluista jäi herkkuja yli, saa niitä napostella ja istua sohvannurkassa neulomassa ja katsomassa ohjelmia.

Vietimme tosiaan eilen pikkujoulua ystävien kanssa. Oli kyllä tosi hauskaa, sai nauraa pitkästä aikaa ihan kunnolla! Pitää olla kyllä onnellinen, että meillä on ihania ystäviä olemassa :) Vähän tuli otettuakin, ehkä neljän annoksen verran. Ei tullut sitten olojakaan, kun kohtuudella siemaili. Nyt illalla kuitenkin tullut väsy, kun tuli valvottua aika myöhään ja aamulla kuitenkin heräsin aikaisin viemään poikaa uimakouluun. Kävin pitkästä aikaa katsomassa uintia ja yllätyin, kuinka hyvin meidän 5v jo ui!

Ilta meni kivasti. Yhdessä välissä vaan rupesi ärsyttämään oikeen urakalla, kun eräs vieras sanoi, että hänen vaimonsa ihmetteli sairaalassa saatuaan neljännen lapsensa, että "mistä näitä vauvoja oikein tulee". Tämä mies, kuka asiaa kertoi, oikein leuhki asialla, tai ainakin se minusta siltä tuntui. Tottakai omista lapsistaan saa olla ylpeä, mutta täytyisi olla myös kiitollinen. Kaipa sitten ne ihmiset, jotka niitä lapsia saa jo vierekkäin istumalla, eivät ymmärrä täysin sitä lapsen saamisen ainutkertaisuutta.

Kävin tänään päivällä hiukan jouluostoksilla. Ostin pääasiassa luomua ja reilunkaupan  teetä, kahvia sekä suklaata, joitain mausteita ja keittiöpyyhkeitä. Niosta saa tehtyä kivoja pieniä paketteja. Ajatuksena oli ensin, että olisimme tehneet itse suklaakarkkeja ym. pikkuisia herkkuja, mutta päädyin ostamaan valmiita juttua. Pojalle löysin toy story- palapelin ja sellaisen pienen lumikelkan, jossa istuu neljä ukkelia (niillä leikin itse lapsena).

Kierronsta sen verran, että tänään on dpo 9 ja seitsemäs lugepäivä. Mitään erikoisempaa ei ole vieläkään  tuntunut. Rintalihakset ovat nyt pilateksesta niin kipeät, että en osaa erottaa tissituntemuksia sielät seasta. Sama on alavatsan kanssa. Pilatestunnin jälkeen tuntuu alavatsalla muutaman päivän ajan "jännittynyt" tunne tms. Joitain vihlaisuja on tullut, mutta nehän voi olla mitä vaan. Keskiviikkona saisi testata. Toivon niiiiiiin kovasti, että tämä olisi se meidän kierto! Mieskin on jo vähän, että voisi se vauva jo ilmoitella tulostaan. Yrityksen alussa ei ollut niin innokkaasti tulosta odottamassa. Varsinkin nyt kun on clomeja ottanut ja pistellut pregnyliä niin petipuuhat pitää aina ajoittaa tarkemmin, se häiritsee meitä polempia, kun ei voi rennosti ja omien halujen mukaan aina mennä, vaan "pakko" tiettyinä päivinä sekstailla. Toki sitä tapahtuu muulloinkin, mutta tiedätte mitä tarkoitan :D

Hyvää huomista itsenäisyyspäivää kaikille!