Jo viime kierrossa tuntui, että aina kun laitoin lugen, niin tuolta sisältä alkoi poltella. Nyt sama juttu. Ajattelinkin, pitäisikö koittaa ottaa luget suun kautta. En tiedä voiko noista olla jotain haittaa limakalvoille, jos noin tuntuu polttelevalta. Ajatus heräsi siitä, kun kuukausi sitten otetussa papassa todettiin sytolyysi ja joku levyepiteeliatypia tms. ja kontrolli papa on sitten 6 kk päästä. Tuli paniikki tuosta tuloksesta, kun aina tähän asti kaikki ollut ok. Googlettaessani huomasin, että aika monella on tullut joskus luokka II papassa.

 

Tällä hetkellä on menossa kai dpo 5, ainakin sinnepäin. Alku viikosta oli kummia vihlaisuja alavatsalla, mutta eihän ne vielä voi olla mitään kiinnittymistä. Laskeskelin, että jos nyt ei tärppää niin seuraava ovis osuu just joulun ajalle. Ollaan mun vanhemmilla silloin, niin ei tule varmaan kovin hyvin hyödynnettyä. Ajattelin, että seuraavaan kiertoon en ota mitään lääkkeitä, sillä rahat menisivät todennäköisesti hukkaan. Ja kuitenkin mun kierto toimii luonnollisestikin, niin eivät nuo lääkkeet pakollisia ole.

 

Lähipiiristä on taas tullut paljon vauvauutisia. Vähän on tympäissyt, mutta asiaa on helpottanut se, että usealle lapsi on esikoinen. Lauantaina me vietämme kotonamme pikkujouluja, jonne tulee muutama odottava ystävä. Kunpa ajatus omista menetyksistä ei tulisi liian vahvasti pintaan. En usko. Toivon niin. Juomapolitiikkaa olen miettinyt, miten sen kanssa tekisi. Kait sitä muutaman voi juoda. Hyvä syy olla juomatta enemmän on se, että pojalla on aamulla harrastus, joten minun täytyy herätä ajoissa.

 

Nyt töiden ääreen!