Tulin tuossa joku aika sitten sairaalasta. Pidin tämän päivän vapaata, niin pääsi rauhassa käymään asioillakin.

 Lääkäri totesi, että oikeastaan kaikki koekeet on tehty, mitä tässä vaiheessa voidaan tehdä. Käynnillä kohtuuni ruiskutettiin suolaliuosta, eikä kiinnikkeitä näkynyt. Tämä haluttiin varmistaa, ettei se olisi vaikuttanut kiinnittymiseen. Sokerirasitustestiin sain lähetteen, se on ensi viikolla. Sokerin heilahtelu voi vaikuttaa varhaisiin keskenmeoihin. Reseptejä sain mukaan kolme: foolihappo, lugesteron ja clomit.

Ohjeet oli, että nyt kokeillaan muutama kuukausi (maalis-huhtikuulle) ilman mitään apuja, paitsi primaspania ja foolihappoa tulee käyttää. Raskaustestin ollessa positiivinen täytyy aloittaa klexane sekä luget. Mutta muuten ei nyt käytetä clomeja tai lugeja. Keväällä sitten täytyy ottaa yhteyttä polille jatko-ohjeita varten.Tämä helpottikin valintaani aloittaakko clomit tähän kiertoon vai ei!

Lääkäri meinasi, että joko meillä on vain ollut todella huonoa tuuria tai se tukostaipumus (minulla fosfolipidivasdta-aineet) nostavat keskenmenon riskiä. Kun kerroin folliultrien tuloksia, lääkäri meinasi, että ovulaatio ei välttämättä tule joka kuussa, vaikka kierto on säännöllinen. Itsekin vähän olen miettinyt tuota, että oviksen kanssa voi olla jotain häikkää. Tärkeintä nyt on kuitenkin se, että meidän tilanne on otettu tosissaan ja asiaa viedään eteenpäin. Nyt on ihan hyvä hetki huilia ja odotella kevääseen.