Viikonloppu on ollut mukava. Paljon ollaan touhuttu kaikenlaista, en edes muista mitä kaikkea! Pari tuntia sitten tajuntaani muistui, että huomenna on taas maanantai ja aikainen herätys odottaa. Plääh. Viikonloput menee aina liian nopeaa ohi!

Olen koittanut keksiä viikolle ja pariksi viikonlopuksi eteenpäin tekemistä, että olisi jotain mitä odottaa. Ensi lauantaina mennään laivalle ja viikolla nähdää ystäviä. Sitä seuraavan viikonloppuna vietetään iltaa aikuisten kesken ja helmikuussa pitäisi käydä vielä metsäterkelläkin. Kaikkea kivaa siis luvassa! Työpaikasta ei ole vielä kuulunut mitään, he kyllä sanoivatkin, että vsata 6-7 viikolla ilmoittavat. Pariin paikkaan olen hakenut tuon lisäksi, mutta niissä ei ole vielä hakuaika ummessa.

Oispa ihana, kun päästäis taas ens kierrossa yrittämään. (Haluaisin kyllä myös sen työnkin..) Tämä kierto on ollut kyllä ihana, kun ei ole ollut yritystä niin ei myöskään tässä loppukierrossa oman kehon tarkkailua ja kuulostelua, eli rentoa meininkiä! Näin kun pystyisi olemaan muissakin kierroissa.

Välillä on taas käynyt mielessä tosi asia, mitä jos me ei saadakaan enää lasta. Olen koittanut sysätä sen ajatuksen pois mielestäni ja ajatella positiivisesti. Pakko pohtia kuitenkin epäonnistumistakin, sillä se voi olla totta meidän kohdalla.