Nyt on kyllä tuo tuleva muutto vienyt tehokkaasti ajatuksia muualle. Paljon on järjestämistä! Onneksi löydettiin ihan ok vuokra-asunto maanantaina ja ostettiin autokin :) Asunto on pieni kerrostalo omakotialueen vieressä, pienen metsikön keskellä. Isoja teitä ei ole lähellä ja pihalla kuuluu lintujen laulu. Kaupoille on 2 km ja isompaan keskustaan 4 km. Olaan nyt totuttu keskustassa asumiseen niin tuntuu kauhean pitkältä tuo 2km, mutta eihän se oikeasti ole matka eikä mikään!

Pojan ilmoitin uimakouluun ja kyselin kerhopaikkoja. Päivähoitoonkin olen laittanut hakemuksen, mutta kun mies ei ole töissä niin paikkaa ei varmaan ihan heti tule. Eskaripaikka varmasti löytyy syksyllä. Eiköhän tämä kevät ja kesä mene kerhojen avulla, paitsi jos mies löytää töitä tai menee opiskelemaan. Itselle katsoin jumppia ym.

Luulen, että aika kesäkuulle tulee menemään nopeammin kuin uskonkaan! Eihän tässä ole kuin reilu kolme kuukautta. Kyllä tässä on sen veran muutoksia tulossa, että niiden kanssa menee oma aikansa. Katsotaan, mikä on mieli, kun menkat taas alkavat. Silloin, kun tuppaa mieli olemaan matala. Silloin muistaa konkreettisesti, ettei ole onnistanut. Nyt on kuitenkin hyvä aika alkaa pitää itsestä parempaa huolta. Olen syönyt foolihappoa, rautakuurin (hb oli matala) ja omega-rasvahappoja. Nopeita hiilihydraatteja olen pikkuhiljaa vähentänyt, mutta täysin karpiksi en rupea, kun painon kanssa ei ongelmaa. Enkä kyllä pystyisi syömään niin paljon lihaa...ja perunat on niin hyviä :)

Meillä onkin nyt viimeiset viikonloput ihan täynnä tekemistä nykyisessä kaupungissa. Pidämme poikamme synttärit etukäteen kavereille ja vietämme aikuisten läksiäisiä. Mukavia, mutta haikeita juhlia tiedossa. Onneksi matka uudesta kaupunginsta nykyiseen ei ole kuin 2 tuntia, niin voi käydä hyvin kylässä.

Nyt töiden pariin!