Minulle oli tänään tullut kirje. Päällä oli kaupungin logo. Ajattelin, että se on päivähoitotoimistosta ja koskee pojan eskaripaikkaa. Avasin kuoren ja siellä olikin aika naistenpolille 12.5.! Lähetin tietoni sairaalaan viime viikolla ja nyt jo sain ajan.

Tuolla sairaalakäynnillä minulta otetaan papa, se kun oli marraskuussa luokassa II. Toivottavasti nyt olisi ok! Ennen ei ole ollut mitään häikkää papassa. Luulen kyllä, että silloinen luge-kuuri vaikutti tulokseen, sillä ne kapselit poltteli ikävästi tuolla sisuksissa. Nyt en ole käyttänyt lugeja sitten joulukuun. Toisena asiana tuolla käynnillä on varmaan clomien aloitus, saisinpa aloittaa ne heti kesäkuussa. Voihan olla, että täällä paikkakunnalla lääkäreillä on jotain muitakin ideoita, mutta en usko, että vielä mitään inssiä tms. aletaan ehdotella. Edellisen lääkärin kanssa oli puhetta kortisonihoidon aloituksesta, mutta se jää nähtäväksi.

Vitsit, nyt taas tuntuu, että toiveen toteutuminen on lähempänä! Tässä on niin paljon kaikkea tekemistä, että toukokuu tulee kyllä ihan huomaamatta. Ja sitten kesäkuu :) Just eilen puhuttiin miehen kanssa, että enää kaks kuukautta tarttee käyttää kortsuja.