Täällä sitä ollaan. Uudessa kaupungissa ja työpaikassa! Kotona netti ei oikein toimi, niin kirjoitan pikaisesti töistä...

Muutto sujui hyvin ja saimme kaikki tavarat paikoilleen. Aika paljon veimme laatikoist varastoon, kun neliöitä on nyt vähemmän. Toinen syy on se, että syksyllä alamme katsella vakituisempaa asuntoa, omaa. Ei viitsi kaikkea tavaraa purkaa, säästyy pakkaamiselta sitten seuraavassa muutossa!

Poikakin on saanut kivasti uusia kavereita. Talossa asuu muitakin perheitä, joten leikkikaverieta riittää. Pihakin on turvallinen ja mukava. Uskaltaa päästää pojan itsekseen pihalle. Kyllä meidän ikkunasta näkee pihaan ja turhan usein käyn kurkkimassa miten leikit sujuu.. :) Uimakoulussa ja kerhossa on poika käynyt ja kovasti tykännyt uusista ympyröistä.

Töissä on tuntunut ihan hyvältä. Kyllähän se on raskasta, kun joutuu opettelemaan taas uuden talon tavoille, tutustumaan ihmisiin ja uuteen tehtäväkenttään. Työnkuva ei ole vielä täysin selvillä, sillä täällä on menossa tehtävänjako. Toivottavasti saan (ainakin pomo lupasi) opiskeluja vastaavia hommia!

Lasken kuumeisesti päiviä yrityksen jatkamiseen. Toisaalta nyt on ollut ihanan helppoa ja stressitöntä vauva-asian tiimoilta enkä haluaisi taas sitä piinaa niskaan. Kuitenkin vauvakuume on niin kova ja lapsenkaipuu raastava, että kyllä se on peliin taas lähdettävä. Pitää yrittää tsempata itseänsä ja koittaa ottaa yritys rennommalla asenteella, eihän tässä vielä mihinkään kiire ole...

En ole vielä varannut aikaa sairaalaan lapsettomuusasian tiimoilta. Soittoaika on tyhmästi keskellä päivää, enkä viitsi töistä soittaa, kun minulal on jaettu huone. Pitää joku päivä mennä jonnekin muualle soittamaan, etsiä joku rauhallinen paikka. Sähköpostilla aikaa ei varmaan saa varattua.

Nyt töiden pariin!