Siis ihan käsittämätöntä. Tuntuu, etten pysy nahoissani ollenkaan. Yölläkin heräsin enkä nukkunut enää kunnolla, kun olo oli niin levoton. Tuntuu, että jännittäisi ja odottaisi jotain asiaa, mutta kun mitään jännitettävää ei ole enkä odota erikoisemmin mitään. (Paitsi kuukauden päästä olevaa lääkäriaikaa).

No, tulin siihen loppu tulemaan, että tämä olo johtuu ovulaatiosta. Nyt tauon aikana en ole erityisemmin tätä oloa analysoinutkaan, mutta muistan, että yrityksen aikana tämä tunne tuli AINA oviksen aikaan. Ajattelin silloin, että tunne johtuu siitä, että tiedän oviksen olevan ja että se pitää hyödyntää. Ovistestejäkin kun teki, niin tuli kauheat suorituspaineet, että tänään on pakko ehtiä sänkyyn! Mutta nyt, kun tämä olo on myös tauon aikana, enkä ole oviksia laskenut tai testaillut, niin täytyy kyllä todeta, että taitaa olo johtua puhtaasti noista hormoneista. (Toki yrityksen aikana myös nuo testailut ym. vaikuttavat..).

Ärsyttää vaan, kun tuntuu, ettei töihinkään osaa keskittyä. Mulla oi huomenna yks palaveri johon sain materiaalit tänään. Onneksi ei itse tarvitse esittää mitään, mutta olisi hyvä olla perillä asioista, jotta voisi osallistua keskusteluun.

Huoh. Jospa tämä menisi nyt tästä ohi. Pitää yrittää keskittyä töihin.