Tänään olisi sitten dpo 1 , lämmöt olivat nousset kunnolla eikä saniaisia enää näkynyt. Eilen oltiin uimassa ja menin sitten sellaiseen vesihierontaan, joka kohdistuu alaselkään. Oli pakko tulla siitä pois, kun ovsikivut olivat niin kovat, että hieronta teki pahaa. kivisti kyllä koko alaselkää ja vatsaa, ihan kuin olisi vähintään ollut hoitamaton virtsis! Nauru Nyt pitää piinailla pari viikkoa ja koittaa olla ajattelematta raskautumista. Asiaa helpottaa hiukan se, että jännitä myös alkavaa uutta työtä! Toivottavasti työyhteisö olisi mukava. Täällä harjoittelupaikassa on hyvä henki ja mukavia ihmisiä. Harmi, kun täällä ei ollut mahdollisuutta palkalliseen työhön.

Olen hukannut lompakon. Eilen se oli vielä mukana uimahallissa ja vielä kaverini autossa, mutta aamulla en löytänyt sitä mistään. En kyllä ehtinyt juuri etsiäkään, kun oli jo kiire harjoitteluun. Jospa se olisi jäänyt kaverini autoon. Olisin halunnut mennä kauppaan heti töistä päästyäni, mutta nyt on pakko mennä ensin kotiin.

Huomenna meille tulee vieraita. Minun serkkuni ja hänen vaimonsa. Kuulin isältäni, että heille on tulossa vauva talvella. en tiedä kauanko he ovat yrittäneet, mutta yhdessä ovat olleet tosi kauan, yli 10 vuotta ja tuleva lapsi on heidän esikoinen. Joskus serkkuni vaimo oli sanonut äidilleni, että jatkuvat utelut lapsien hankkimisesta ärsyttävät. En kehtaa aloittaa keskustelua heidän kanssaan lapsiasiasta. Jos he ovat olleet jossain hoidoissa tms., niin haluaisin kuitenkin kuulla heidän kokemuksia ja ajatuksia.

Vieraita varten ajattelin leipoa suolasista ja makeaa. Suolaiseksi teen tomaatti-fetapiirakan ja makeaksi suklaakakun, jonka pinta on kinuskikastiketta ja suklaata sekoitettuna. Sisälle meinasin tehdä omenoista sosetta. Tykkään leipoa ja tehdä ruokaa, vietänkin aika paljon aikaa keittiössä. harmikseni mieheni ja poikani eivät juurikaan syö kasviksia niin se rajoittaa ruokien tekoa.

 

1283498475_img-d41d8cd98f00b204e9800998e