Aika nihkeinä olivat sairaalassa.. Ihmettelivät miksi minut oli lähetetty sinne. Munatorvien tukkeutumiseen ei uskonut, kun keskenmenoja ollut. Tukeutui vaan siihen tukostaipumukseen.. Ultrasi kuitenkin ja sanoi, että ok. Sektioarpi näkyi ultratessa, siitä ei ole aiemmin sanottu. Kyselin näkyisikö ultrassa, jos kohdussa olisi kiinnikkeitä, mikä estäisi kunnollisen kiinnittymisen. Meinasi suihkuttaa suolaliuosta, mutta kysyin estääkö se mahdollista kiinnittymistä, kun ovis ollut vasta. Ei sitten tehnyt sitä. Sanoi vaan, että "hyvä, kun mainitsit". Ei sitten ollut kovin tarkasti kuunnellut mitä juuri olin kertonut kierrosta ym...


Lääkäri aikoi näyttää papereitani lapsettomuuspolin puolelle (nyt aika oli naistenpolille, josta laitetaan lähetteet lapsettomuuspuolelle). Jonot ovat noin 6 kk. Katotaan päästäänkö jonoon nyt vai vasta kun on kulunut vuosi viime keskenmenosta.


Kromosomisto katsotaan meidän molempien verestä, sen verran lisää tutkimuksia. Mutta nyt aion kyllä mennä yksityisen ohjeiden mukaan, eli pregnyl kun LH-testi plussaa, loppukierto lugeja. Clomit otan käyttöön tod.näk. vasta tammikuussa.

Hyvää viikonloppua!