Näen aika paljon unia. Joskus painajaiseen herätessä olo on todella ahdistunut. Sydän vaan tykyttää ja hengityskin on nopeaa. Tunnelma ja olotila jäävät mieleen koko päiväksi, vaikka unta ei tarkemmin enää muistaisi. Näen aika paljon painajaisia karhuista. Yleensä karhut ovat kävelyreittini tai tuntemani henkilön kävelyreitillä tai kodin pihassa. Joskus karhut ovat vihaisia, yleensä ne kuitenkin vain löntystelevät omia menojaan.

Viimeyönä näin unta raskaustestistä. Unessa testiin piirtyi komea ja leveä punainen viiva. Katsoin ja odotin, että se häviää, sillä en voinut uskoa testin näyttävän oikein. Väriä vähän liikkuikin pois, mutta punainen viiva oli ja pysyi. Olisipa uni enne!Hymy Unesta jäi hyvä mieli. Olen ennenkin nähnyt unia raskaustesteistä, varmasti johtuvat yrittämisestä ja onnistumisen odottamisesta.

Perjantaina olen viimeistä päivää harjoittelussa. Pitäisi tuoda kahvitunnille jotain tarjottavaa. Yleensä leipoisin, mutta tällä kertaa taidan ostaa muutaman keksipaketin, pääsee helpommalla. Käyn sitten muutaman ihmisen kanssa lounaalla, kun normisti syön omia eväitä.

Kurkkukivun syy selvisi, siellä asusteli streptokokki G. Ilmeisesti en tarvitse lääkekuuria, sillä oireet alkoivat helpottaa eilen. Tänään tuloksia soitellessa hoitaja aikoi kysyä lääkärin mielipidettä. Iltapäivällä saan tietää pitääkö hakea lääkekuuri. Toivottavasti ei, sillä paranin juuri hiivasta. Antibiootit laukaisevat minulla aina sen.

Tässä vaiheessa kiertoa minut valtaa aina tunne onnistumisesta. Tämä kierto on juuri SE kierto. Kunpa olisin tällä kertaa oikeassa. Kierron loppua lähestyttäessä mieli taas palaa maanpinnalle, ettei pettymys olisi liian suuri menkkojen taas alkaessa. Tällä hetkellä on kai dpo7, muutaman päivän päästä alkaa PMS-oireet.