Kyllä sitä vaan äkkiä sopeutuu uusiin ympyröihin! Tämäkin viikko on hujahtanut hetkessä ohi. On ollut jumppaa, uintia ja tänään kerrostalon pihassa talkoot. Tuosta kaadettiin muutama puu, niin kannettiin sitten niistä tehtyjä pätkiä grillikatokselle. Istuttiin iltaa lasten kanssa, miehet tuonne vielä jäivät. Mukavan oloisia naapureita oli. Pihassa ei juuri muita nää kuin lapsia, aikuisiin ei ole vielä ehtinyt paremmin tätä ennen tutustua. MItenhän tästä malttaa syksyllä/talvella muuttaa, jos aletaan katsoa sitä omaa. No aika näyttää mitä tuleman pitää.

Sain soitettua sinne sairaalaan. Pyysivät lähettämään kaikkien tähän asti tehtyjen kokeiden ja tutkimusten tulokset ym. Lähetinkin sen pinkan jo, mutta hoksasin, että olin unohtanut miehen tuloksen siitä pinkasta, eikä sitä mainita niissä muissa lapuissa mitenkään... PItää sitten ekalla käynnillä viedä nekin tulokset.

Mies käytti tänään meidän marsua eläinlääkärissä. Sillä on jo muutaman kuukauden ollut patti lonkan päällä. Ajattelin sen olevan rasvapatti (yleisiä marsuilla), kun se oli tasaisen pyöreä. MUtta viimeisen kuukauden aikana patti alkoi kasvaa isommaksi ja tällä viikolla siihen tuli uusia ulokkeita, ei ollut enää tasainen. Patti diagnosoitiin kasvaimeksi ja se leikataan ensi viikolla. Kunpa leikkaus menisi hyvin. Pienille eläimille nuo leikkaukset voivat olla raskaita.

Töissä on riittänyt tekemistä ja minulle on annettu tehtäviä joista pidän. On toki sellaisiakin mitä en niin mielelläni tee ja asioita, joita en ole ennen tehnyt. Varsinkin nuo uudet asiat ovat vaikeita, kun työtäni ohjaa pitkälle lainsäädäntö...Menee oma aikansa, että perehtyy asiaa koskeviin lakeihin ja asetuksiin... Kunpa saisin nyt kevään työnjaossa mielenkiintoiset tehtävät!

Kierron loppua mennään. Lasken melkein päiviä kesäkuulle, se on kohta! :D Nyt ei olla miehen kanssa puhuttu mitään vauva-juttuja. Vein kaikki vauvatavaratkin kellarikomeroon. Pois silmistä pois mielestä.

Pojalla on tullut kauhea uhmavaihe taas päälle. Varmasti tämä muutto on osaltaan vaikuttamassa käytökseen. ONhan se lapselle iso asia, kun kaikki muuttuu ja kaverit jäivät entiseen kaupunkiin. On vaan todella raskasta, kun lapsi haukkuu, matkii, härnää , karjuu ja käyttäytyy kuin yksinvaltias. Tänään oli kuitenkin hyvä päivä ja nautittiin kaikki ulkoilusta talkoissa. Poikakin oli reippaasti kantamassa halkoja ja leikki nätisti muiden lasten kanssa. Ensi viikolla on 6v neuvola, saa nähdä kuinka poika on kasvanut :) Hän odottaa itsekin innolla mitä mittari näyttää.

 

Hyvää tulevaa viikonloppua!