Jännittää! Mulla on tänään se gyne ja lähden töistä parin tunnin päästä. Toivon kovasti, että siellä olisi kiva gyne ja, että hän ottaisi asian vakavasti. Ikävä mennä levittelemään ja kuulemaan, että ihan turhaan tulit, jatkakaa yrittämistä…En ole tosiaan mitannut lämpöjä. Ajatuksena oli, että tänään olisin mitannut ja varmistanut, onko ovis ollut, mutta jätin sen sikseen. Saapa nähdä näkyykö ultrassa tilanne. Yllätyn, mikäli ovista ei vielä ole ollut.

 

Eilen mulla tuli kitalaki hirveän kipeäksi ja pitihän sinne sitten lampun kanssa katsoa. Iso punainen läntti siellä oli, ehkä afta. Syöminen ja kuuman juominen sattuu kovasti. Ajattelin jo, et mulla on joku hammasjuuren tulehdus tms.! Pitäisi kyllä varata hammaslääkäriaika, nyt kun on rahaakin. Täällä on 6 kk jonot hammaslääkärille, ja meidän alueella ei ole edes omaa hammaslääkäriä niin vain akuutit tapaukset pääsee…Varaan ajan suosiolla yksityiselle. Jos selviää, että reikiä on, voin varata sitten akuuttiajan terkkarille.

 

Täällä uudessa työssä on ollut hyvä olla. Minulla vain on se paha tapa, että teen paperihommia vähän turhan nopeasti ja sitten tekeminen loppuu ennen kuin saan uutta tilalle. Tietenkin työnantaja tykkää, kun asiat valmistuvat nopeasti, mutta sitten itselle tulee olo, että jatkossakin on oltava nopea…Onneksi useat työt ovat aikaa vieviä niin esimieskään ei oleta niiden valmistuvan hetkessä.

PS. Sain viime yönä nukuttua, jipii! Olo on huomattavasti parempi :)