Että osaa ärsyttää! Meillä piti tänään olla läksiäiset ystävillemme, sillä muutamme viikon päästä toiselle paikkakunnalle. No. Eilen käytiin ostamassa kaikki tarjottavat ym. Aamulla poika tuli sanomaan, että on paha olo ja että oli tullut oksennus. JES!  Just pari kolme viikkoa sitten miehellä ja pojalla oli vatsatauti.

Meillä on nyt viimeisen viikon aikana kyllä käynyt paljon vieraita, että jostain se on sitten meille tullut. Iltapäivällä rupes ärsyttämään vielä enemmän, kun poika on leikkinyt ihan normisti ja syönytkin, eikä mitään ole aamun jälkeen tullut ylös. Onkohan tuo nyt ollutkaan kipeenä vai johtuko oksut vaan yskästä ja limasta. Ei sit kuitenkaan viititty viedä lasta hoitoon ja soitella kaikille uudestaan, että voi tullakin.

No onneksi lähes kaikille passasi korvaava päivä ensi viikolle. Ei kylläkään ole sitten sama asia viettää iltaa pari tuntia arki-iltana kuin lauantain bileet. On mullakin suuret murheet! MUtta tää oli meille tärkeä ilta samoin kuin meidän ystäville.

Ollaan tänään sitten pakkailtu vähäsen. Alkaa jo jännittää muutto. Ensi viikko on kiireinen ja tähän aikaan ensi lauantaina ollaan jo uudessa kodissa :)