Täälläpä sitä taas ollaan, töissä. Todella hiljaista, kun lähes kaikki ovat lomalla. Muutenkin olen aamun aina yksin, kun muut tulevat vasta 8.30-9.00 aikaan töihin. Olisi ollut ihana jatkaal omailua! Kylläpä sitä jo viikossa tottuu tuohon jouten oloon ja vapaaseen päivärytmiin. Ainut vaan, että olen hirmu väsynyt, jos päivällä ei ole rytmiä eikä paljon tekemistä. kaipa se tekee välillä hyvää nuokkua ja viettää aikaa sohvalla suklaarasia kainalossa :)

Joulu meni kivasti. Oltiin mun vanhemmilla, muite siellä ei sitten ollutkaan eli rauhallista oli. Kivoja lahjoja saatiin ja syötiin herkkuja. Ulkoiltiin ja rentouduttiin. Kavereitakin kävi kylässä ja vauvoja... Onneksi kukaan ei alkanut kyselemään meiltä mitään vauvakuumeesta tms. Yhden pitkäaikaisen ystävän kanssa sitten vähän jutskattiin, kun vein häntä linja-autoasemalle. Silloin kohosi kyyneleet taas silmiin. Muuten olo ihan ok.

Kierrosta sen verran, että keskenmenovuotoa kesti pari päivää enemmän kuin normi menkat. Alussahan se oli, ettei vuoto sillä ollut kovin runsasta, mutta kipeää teki. En ole tässä kierrossa käyttänyt clomeja enkä aio pistää pregnyliä tai laittaa lugeja. Tänään sain ovistestiin tasavahvat viivat, limojain on tullut kauheasti ja selkää jomottaa.. kahden viikon päästä on aika lapsettomuuspolille.

Sitä jo kovasti odotellaan! Miehen kanssa vähän juteltu, mitä hoitoja tms ollaan valmiit kokeilemaan, jos tarvis. Kiva, että ollaan valmiiksi sovittu asioista, ettei siellä tarvi sitten alkaa puhumaan ja jos ilmenee erimielisyyksiä hoidoista niin parempi selvittää ne ajoissa. MIehellä ei ole paljon tietoa näistä asioista niin pitää vähän kertoa.

Nyt töitten pariin!