Me olaan pidetty nyt lomaa vauvanteosta. Ovis ehkä mennyt ohi. En tiedä, kun en ole mitannut lämpöjä, seurannut limoja tai tehnyt ovistestejä. Kiertopäivä on 13 niin viimeistään huomenna ovis on mennyt.Tämä kierto mennään ilman yritystä, siinä toivossa, että saisin työn johon hain. Siinä on se 6 kk koeaika. Jos en sitä paikkaa saa niin yritys jatkuu täysillä ja voidaan saada uusi perheenjäsen vielä tälle vuodelle! Kauhea, että jo muutaman kuukauden päästä laskettuaika menee jo vuodelle 2012. Minullahan piti olla vauva jo 2010! Niin se aika vaan menee.

Toisaalta ollut ihana, kun ei ole tarvinnut laskea päiviä ja harrastaa seksiä vaikka ei välttämättä jaksaisi. Ollaan toki pidetty rento meininki yrityskierroissakin, mutta tiedätte mitä tarkoitan :) Toisaalta harmittaa menetetty mahdollisuus. Tämä kuitenkin oli tietoinen päätös omasta tahdosta, joten harmitus ei ole kovin iso.

Voi että olisi ihana saada vauva kasvamaan vatsaan. Se onnelisuuden tunne, pyöristyvä vatsa, hennot potkut ja vastasyntyneen ensimmäinen parkaisu, tuoksu. Voi että, milloinhan se meidän vuoro tulisi? Harmittaa kyllä vietävästi, ettei nuo keskenmenneet ole pysyneet kyydissä. Ja vielä enemmän harmittaa, kun ei voi varmaksi sanoa mikä niissä on mennyt pieleen. Olen nyt kuukauden ajan syönyt turniöljyä, kun sen sanotaan vahvistavan limakalvoja. Olen myös syönyt monivitamiinia ja kalsiumia, kun en käytä tarpeeksi maitotuotteita. Pitäisi varmaan käydä vielä apteekista hakemassa se lääkärin määräämä foolihappo. Sitten voisi jättää monivitamiinin pois, kun syön kuitenkin ihan monipuolisesti maitoa lukuunottamatta.

 Meillä esikolla irtosi eka hammas. Olin varmaan itse innokkaampi sen hampaan irtoamisesta kuin hän Nolostunut Saa äitikin iloita välillä pienistä asioista, vai mitä!